• Regisztrálok/Belépek
 • Kosaram  (0)  

Ness' Tiny Flame

Elérhető:

Növény:0 Ft
Sarj:0 Ft
Levél:0 Ft
  Mennyiség:
A vásárláshoz be kell jelentkezned
  Szállítási információk

  1. A megrendeléseket - jelenleg - kizárólag a Magyar Posta útján szállítjuk ki. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-17:00 óra között. Házhoz szállítás esetén szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol megjelölt időtartam  alatt a futárt folyamatosan fogadni tudják, és a megrendelt termékeket át tudják venni.

  2. Aki ezt a lehetőséget nem tudja biztosítani, választhatja a “Postán maradó” kézbesítést. Ebben az esetben a Megrendelő nevét és annak a Postahivatalnak a címét kell feltüntetni szállítási címként, ahol a küldeményt át kívánja venni. Abban az esetben, ha a Megrendelő értesítést is kíván kapni a küldeményének megérkezéséről, akkor telefonszámot és/vagy email címet is kérjük megküldeni a Szolgáltató részére.

  A szállítási díjakat a Szolgáltató a Magyar Posta díjszabásának figyelembe vételével állapítja meg.

  A megrendelés végösszegének a Szolgáltató fizetési számláján történő jóváírásától  számított 2-5 munkanapon belül átadjuk a szállítónak a csomagot. A postára adás hétfő-kedd-szerda napokon történik, hogy még azon a héten kézbesíthetők legyenek.

  A vásárlásról készült nyugtát, mely tartalmazza a teljes fizetendő összeget, a csomagban küldjük meg a Vevőnek, illetőleg a személyes átvétel során adjuk át részére, vagy képviselője részére. Amennyiben a vásárlásról számla kiállítását kéri, ezt kérjük emailben - a Rendelési azonosító megadásával - szíveskedjen jelezni a Szolgáltatónak.